GLASUR-PYNT 😀
1 PASTEURISERET ÆGGEHVIDE PISKES MED CA. EN
HALV PAKKE FLORMELIS OG TILSIDST LIDT
FRUGTFARVE ELLER PASTAFARVE.
PISK FLORMELIS I ÆGGEHVIDEN, LIDT EFTER LIDT, TIL DET ER SÅ
TYKT, AT DET IKKE FLYDER UD MERE .
CHOKOLADEKAGE 😀
MISLYKKES ALDRIG OG KAN BAGES DAGEN FØR :
3 ÆG
4 1/2 DL SUKKER
3 TSK VANILIE
3 TSK BAGEPULVER
5 1/2 DL MEL
PISKES SAMMEN I NÆVNTE RÆKKEFØLGE
2 1/2 SPSK KAKAO
3 DL MÆLK
1 KLAT MARGARINE
KOGES SAMMEN OG PIKES I.
BAGES VED 190 GRADER I 20 MIN PÃ… 2. NEDERSTE RILLE. FORMSTR. 30X20.
FYLD :
150 GRAM MARGARINE
5 DL FLORMELIS
2 DL KOKOS
5 SPSK. STÆRK KAFFE
2 SPSK KAKAO
2 1/2 TSK VANILIE
KOGES SAMMEN OG PUTTES PÃ… KAGEN, NÃ…R DEN
ER FÆRDIG.
MAN KAN OGSÃ… PUTTE EN GANSKE ALMINDELIG
GLASUR PÅ, DET GØR JEG SELV :-)
KANELKAGE 😀
500 G SUKKER
600 G MEL
3 SPSK KANEL
3 TSK NATRON
7 ½ DL KÆRNEMÆLK
DET HELE RØRES SAMMEN OG BAGES VED 200 GRADER I EN FORVARMET OVN I 20 MIN. FORMSTØRRELSE CA. ¾ BRADEPANDE. (20X30)
GLASUR :
175 G SMELTET MARGARINE
350 G FLORMELIS
3 SPSK KAKAO
1 ÆGGEBLOMME RØRES I
KOMMES PÅ KAGEN, NÅR DEN ER FÆRDEIG.
ALMINDELIG GLASUR KAN OGSÃ… BRUGES.
MUFFINS FLADE 😀
Ca. 12 stk.
100 g. mel
20 g. cacaopulver
140 g. sukker
1½ tsk. bagepulver
lidt salt
40 g. blød smør
1,2 dl. mælk
1 æg
1 tsk. vanilliesukker
Evt. 50 g. hakket mørk chokolade 70%
Forvarm ovenen til 170 °C
Pisk smør, mel, sukker, cacao , bagepulver og salt med en elmikser til alle ingredienser er blandet sammen.
Pisk mælk, æg og vanilliesukker sammen i en anden skål og hæld/bland de 2 skåles indhold sammen, pisk til en glat konsistens er opnået. Ved den hakkede chokolade i dejen.
Fyld formene 2/3 dele op til kanten og bag 20-25.
RIGTIG GODE TIL GLASURBILLEDER.
Nyeste kommentarer